forum

Ditt innspill til et bedre regnskapsprogram

Chat

Om dette forumet

e-conomic-forumet er åpent for alle som ønsker å bidra i diskusjonen om regnskapssystemet e-conomic. Her kan du stille spørsmål om regnskapssystemet e-conomic, rapportere feil du oppdager mens du arbeider med systemet, be om hjelp til regnskapsføringen eller bare dele dine e-conomic-erfaringer med andre brukere.

Hvorfor et forum?

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger i utviklingen av regnskapssystemet e-conomic, og dine forslag til ny og bedre funksjonalitet samt forslag til prioritering, er viktige retningslinjer for oss. Vi tror også at deling av forslag, tilbakemeldinger og spørsmål i et åpent forum er en effektiv og transparent metode for å nå et bredt brukerpublikum.

Til slutt gjør variasjonen i dette forumet det mulig for regnskapsførere og revisorer å utveksle svar på spesifikke spørsmål om regnskapsføring.

Opprette et innlegg

Hvis du vil starte en ny tråd eller svare på et innlegg, må du registrere deg som bruker.

Før du stiller et spørsmål, gir tilbakemeldinger eller foreslår en funksjon, anbefaler vi at du søker grundig i tidligere innlegg for å se hva andre brukere har skrevet om samme emne. Hvis emnet du vil skrive om er forbundet med et tidligere innlegg, kan du opprette et relatert innlegg via den innebygde funksjonen nedenfor hvert svar.

Når du oppretter et innlegg, anbefaler vi at du gjør følgende:

  • Skriver en beskrivende overskrift
  • Er så spesifikk som mulig, og bruker eksempler
  • Bare behandler ett emne eller problem per innlegg

Kommentere et innlegg eller et svar

Nedenfor hvert innlegg eller svar finner du alternativet "Kommenter". Denne funksjonen skiller seg fra "Svar"-funksjonen ved at kommentaren plasseres der du skriver den, og ikke - slik tilfellet er for svar - nederst i tråden. Brukeren som har skrevet innlegget du kommenterer, får en e-postvarsling med din kommentar (hvis alternativet er valgt). Legg merke til at "Beste svar"-funksjonen ikke kan brukes på kommentarer.

Velge riktig kategori og underkategori

Når du oppretter et innlegg, blir du bedt om å velge en kategori og deretter en underkategori som beskriver emnet i innlegget. Dette gjør det lettere for andre brukere å finne og besvare innlegg som de er interesserte i.

Hva er statusmerker?

Alle innlegg i kategoriene Spørsmål og Forslag og feil har et merke som viser innleggets status. Disse merkene angis og oppdateres av e-conomic, og gjør at du kan følge med på innleggets gjeldende status.

Stemme innlegg opp/ned

Du kan stemme innlegg fra andre brukere opp eller ned for å vise hva du synes er mest og minst interessant, ved å klikke pil opp og pil ned ved hvert innlegg. Legg merke til at du kun får rett til å stemme ned svar etter et visst aktivitetsnivå i forumet.

Du kan stemme én gang per innlegg (enten opp eller ned), og du kan fjerne eller endre stemmen ved å klikke på nytt.

Merk det beste svaret

Når andre brukere har svart på ditt innlegg, kan du merke det beste svaret ved å bruke den innebygde funksjonen til høyre for det svaret du synes er best. Denne funksjonen fungerer både som en takk til forumbrukeren som har gitt det beste svaret, og en tydelig indikasjon til andre brukere om at du har fått svaret du ønsket på innlegget.

Legge til favoritter

Du kan legge til et innlegg eller en kategori i dine favoritter ved å klikke på stjernesymbolet på høyre side av hvert innlegg eller hver kategori. Dette gjør det lettere å holde oversikt over de innleggene du ønsker å følge. Du kan fjerne innlegget fra favoritter ved å klikke på stjernesymbolet på nytt.

Vi anbefaler også at du leser våre Forumregler.

163 innlegg

184 svar

35,972 brukere